Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο

Μια από τις πιο χαρούμενες, εορταστικές και… γευστικές ημέρες του χρόνου σχεδόν έφτασε! Η Τσικνοπέμπτη, η μέρα που έχουμε συνδυάσει με τη μυρωδιά του ψητού κρέατος, της παρέας και της μουσικής θα γιορταστεί και φέτος, αν και διαφορετικά, από τις προηγούμενες χρονιές.

Έχετε κουζίνα υγραερίου ή φούρνο υγραερίου με φιάλη στο σπίτι σας; Όταν αδειάσει, έχουμε για αντικατάσταση τις κατάλληλες μπουκάλες υγραερίου με παράδοση κατ' οίκον! Η φιάλη υγραερίου 10 κιλών της GS Gas, είναι η ιδανική για χρήση σε οικιακές κουζίνες ή επιτραπέζιες εστίες υγραερίου.

Το θέμα της θέρμανσης «καίει» ακόμα πολλούς καταναλωτές που μπερδεύονται με τις τόσες επιλογές και δεν ξέρουν τι είναι αυτό που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες. Μια έξυπνη λύση ανάμεσα στο πλήθος των επιλογών είναι η θερμάστρα ή σόμπα υγραερίου, η οποία είναι εύχρηστη, αξιόπιστη και πάνω απ’ όλα οικονομική.

home-star.png

Υγραέριο με ένα κλικ!

Κάντε εύκολα & γρήγορα την online παραγγελία σας για φιάλη υγραερίου. Η φιάλη υγραερίου θα είναι στην πόρτα σας άμεσα & με δωρεάν παράδοση!

 

Πιστοποίηση κατά ADR

Πιστοποίηση κατά ADR

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια διανομής εμφιαλωμένου υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Τηλεφωνικές παραγγελίες

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΥ-ΠΑΡ: 9.00-17.00
ΣΑΒ: 9.00-15.00