Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο

Φιάλες Υγραερίου για την Κουζίνα

Έχετε κουζίνα υγραερίου ή φούρνο υγραερίου με φιάλη στο σπίτι σας; Όταν αδειάσει, έχουμε για αντικατάσταση τις κατάλληλες μπουκάλες υγραερίου με παράδοση κατ' οίκον! Η φιάλη υγραερίου 10 κιλών της GS Gas, είναι η ιδανική για χρήση σε οικιακές κουζίνες ή επιτραπέζιες εστίες υγραερίου.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα νοικοκυριά, εμπιστεύονται τις συσκευές υγραερίου για το μαγείρεμα. Τα οφέλη είναι πάρα πολλά. Τα έχουμε αναλύσει αρκετά, αλλά θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά, για να τα θυμηθούμε:

  • Είναι πιο οικονομικό από το ρεύμα.
  • Η ισχύς του, δίνει καλύτερα αποτελέσματα στο μαγείρεμα.
  • Η ένταση είναι ρυθμιζόμενη σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε σεφ.
  • Προσφέρει άμεση καύση, καθώς και άμεση παύση.
  • Είναι πιο γρήγορο.

Αυτό όμως που ταλανίζει τους απανταχού χρήστες των συγκεκριμένων συσκευών, είναι ένα. Και τι γίνεται με την παροχή υγραερίου; Δεν είναι συνεχής και αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα.

Εδώ εμφανίζεται το GasDelivery.gr, για να δώσει άμεση λύση!!!

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να έχεις παροχή υγραερίου στην κουζίνα, είναι οι φιάλες υγραερίου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η αλλαγή της φιάλης, σε περίπτωση που τελειώσει. Εδώ να επισημάνουμε ότι είμαστε κοντά σου 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Τηλεφώνησε στο GasDelivery.gr στα 210 940 9620, 693 807 6169.

Οι φιάλες υγραερίου αποτελούν ένα αξιόπιστο σύστημα εφοδιασμού υγραερίου. Το εμφιαλωμένο υγραέριο, λόγω της ευκολίας στη μεταφορά του, είναι διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, είναι στη διάθεσή σου, για να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν γρήγορα τη φιάλη που έχει τελειώσει. Αν έχεις ήδη μια φιάλη υγραερίου, εμείς θα την αντικαταστήσουμε με μια γεμάτη. Αν όχι και πάλι όλα καλά. Θα σου φέρουμε μια καινούρια σφραγισμένη.

αντικατάσταση φιάλης υγραερίουΚι αν δεν σας Βρω;
Θα αναρωτηθείς με το δίκιο σου. Αυτό καταρχάς είναι λίγο δύσκολο. Αλλά σε περίπτωση που γίνει, μπορείς να έχεις ήδη προμηθευτεί και μια ανταλλακτική.

Και Μπορώ να την Αλλάξω Εύκολα;
Ναι, μπορείς να την αλλάξεις ακόμα και μόνος σου, σε περίπτωση ανάγκης. Είναι πανεύκολο. Μπορεί να σου δείξει ο τεχνικός μας.

Και Ποια είναι η Ιδανική Ποσότητα;
Η ιδανική ποσότητα, για οικιακή χρήση, είναι η φιάλη των 10Kg. Παρόλα αυτά, το GasDelivery.gr, διαθέτει φιάλες των 10kg, 13kg, και 25kg. Φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, σε όλο τους το φάσμα.

Και είναι Ασφαλές Τώρα Αυτό;
Είναι απόλυτα ασφαλές. Στο GasDelivery.gr, η πλήρωση των φιαλών, γίνεται στα ιδιόκτητα εμφιαλωτήρια που διαθέτει η εταιρεία, σύμφωνα με όλους τους κανόνες ασφαλείας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ποια εταιρεία υγραερίου να επιλέξω;

Φρόντισε η εταιρεία που θα επιλέξεις για τον ανεφοδιασμό σου, να διαθέτει πρόσφατα αποκτημένο, στόλο φιαλών.

Πιστεύουμε πως δεν έχεις πια κανέναν ενδοιασμό. Αυτά που είπαμε, σε έπεισαν και με το παραπάνω. Αν πάλι όχι και έχεις έστω και τον παραμικρό δισταγμό, με ένα τηλεφώνημα στα 210 940 9620, 693 807 6169, θα εξαλειφθεί στη στιγμή.

Γιατί εμείς έχουμε και τον τρόπο και τον κόπο!!!

Παραγγελία φιάλης υγραερίου

home-star.png

Υγραέριο με ένα κλικ!

Κάντε εύκολα & γρήγορα την online παραγγελία σας για φιάλη υγραερίου. Η φιάλη υγραερίου θα είναι στην πόρτα σας άμεσα & με δωρεάν παράδοση!

 

Πιστοποίηση κατά ADR

Πιστοποίηση κατά ADR

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια διανομής εμφιαλωμένου υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Τηλεφωνικές παραγγελίες

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΥ-ΠΑΡ: 9.00-17.00
ΣΑΒ: 9.00-15.00