Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο

Επιστροφές – Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους
α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του gasdelivery.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, και
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα στην εφαρμογή/επιλογή του σωστού προϊόντος, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 10 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές, μαζί με τη συσκευασία τους. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε το gasdelivery.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αλλαγή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής). Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το gasdelivery.gr.

Συγκεκριμένα:
Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να το φέρετε/στείλετε στο gasdelivery.gr και εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

home-star.png

Υγραέριο με ένα κλικ!

Κάντε εύκολα & γρήγορα την online παραγγελία σας για φιάλη υγραερίου. Η φιάλη υγραερίου θα είναι στην πόρτα σας άμεσα & με δωρεάν παράδοση!

 

Πιστοποίηση κατά ADR

Πιστοποίηση κατά ADR

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια διανομής εμφιαλωμένου υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Τηλεφωνικές παραγγελίες

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΥ-ΠΑΡ: 9.00-17.00
ΣΑΒ: 9.00-15.00