Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο

Φέτος τον Χειμώνα χουχουλιάζουμε στο… μπαλκόνι μας

Ο Χειμώνας του 2020 δεν εξελίσσεται όπως οι προηγούμενοι. Φέτος δεν έχουμε μπαράκια για να περνάμε τα κρύα βράδια, ούτε μαγαζιά με φαγητό και μουσική για να συναντάμε τους φίλους μας. Έχουμε καραντίνα...

Όταν πιάνει βροχή δεν αγχωνόμαστε να βρούμε καφετέρια να κρυφτούμε γιατί είμαστε ήδη μέσα στο σπίτι. Το «έξω» σημαίνει μόνο μια βιαστική βόλτα, αλλά κυρίως σημαίνει μόνο... το μπαλκόνι μας!

Το οποίο μπαλκόνι όμως, τους Χειμωνιάτικους μήνες, είναι ίσως το πιο παραμελημένο σημείο του σπιτιού. Όμως τα νέα δεδομένα καλούν για προσαρμογή και ήρθε η ώρα να δούμε το μπαλκόνι μας αλλιώς! Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε για εσάς 5 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν:

1. Βάλτε χειμωνιάτικα φυτά

Επιλέξτε για το μπαλκόνι σας φυτά που αντέχουν στο κρύο και δεν θέλουν πολύ περιποίηση. Λουλούδια όπως η Πρίμουλα, ο Πανσές και ο Χειμωνανθός θα δώσουν χρώμα στο μπαλκόνι σας και η ομορφιά τους θα σας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να κάθεστε έξω. Ή έστω να τα χαζεύετε μέσα από την τζαμαρία.

2. Κουβέρτες

Τυλιχτείτε με ζεστές κουβέρτες και καθίστε στο μπαλκόνι σας για να απολαύσετε τον καφέ σας τα χειμωνιάτικα πρωινά. Και οι πιο γενναίοι από εσάς, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με ένα ποτήρι κρασί το βράδυ. Παρέα με ένα βιβλίο θα περάσετε ευχάριστες και χουχουλιάρικες ώρες. Επίσης, έχετε σκεφτεί την ιδέα της ηλεκτρικής κουβέρτας; Θα πάει την εμπειρία ένα επίπεδο παραπάνω!

3. Μαξιλάρια

Πάρτε μαξιλάρια κατασκευασμένα από ζεστά υφάσματα και ρίξτε τα επάνω στις καρέκλες και στις πολυθρόνες του μπαλκονιού. Έτσι θα νιώθετε πάντα άνετα να κάθεστε έξω, ενώ ακόμα και αν το μπαλκόνι σας είναι διακοσμημένο με πιο καλοκαιρινά έπιπλα, με τα κατάλληλα μαξιλάρια θα πάρει μια πιο «ζεστή» όψη.

4. Κεριά

Τα αγαπάμε γιατί κάνουν τον χώρο πιο cozy και του δίνουν έναν τόνο ζεστασιάς. Σε συνδυασμό με τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια θα κάνουν το μπαλκόνι σας φιλόξενο, ανεξαρτήτως καιρού. Πειραματιστείτε με κεριά διαφόρων μεγεθών που θα βάλετε σε διαφορετικά σημεία του μπαλκονιού. Έτσι θα δημιουργήσετε ιδιαίτερους φωτισμούς και θα αυξήσετε τη θερμοκρασία. Μην ξεχάσετε κάποια κεριά να είναι αρωματικά!

5. Θερμάστρα υγραερίου μανιτάρι

Στηρίζουμε κεριά και κουβέρτες για το μπαλκόνι αλλά ας το παραδεχτούμε: Σαν τις αγαπημένες θερμάστρες υγραερίου, τα γνωστά μας «μανιτάρια», δεν έχει! Θα ζεστάνουν τον χώρο άμεσα και θα νιώσετε τόσο άνετα σαν να καθόσασταν στο σαλόνι σας. Επιπλέον μια θερμάστρα υγραερίου μανιτάρι θα σας επιτρέψει να κάθεστε έξω ανεξαρτήτως βαθμών που δείχνει το θερμόμετρο. Και όλα αυτά με υψηλή απόδοση και πολύ οικονομικά!

Για φέτος λοιπόν, «έξω» σημαίνει κυρίως μπαλκόνι. Φτιάξτε το με τέτοιον τρόπο, ώστε να γίνει το σημείο συνάντησης όλης της οικογένειας!

Εάν θέλετε θερμάστρα μανιτάρι ή τη φιάλη προπανίου της, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

home-star.png

Υγραέριο με ένα κλικ!

Κάντε εύκολα & γρήγορα την online παραγγελία σας για φιάλη υγραερίου. Η φιάλη υγραερίου θα είναι στην πόρτα σας άμεσα & με δωρεάν παράδοση!

 

Πιστοποίηση κατά ADR

Πιστοποίηση κατά ADR

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια διανομής εμφιαλωμένου υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Πιστοποίηση ISO 9001-2015 για την πώληση φιαλών υγραερίου

Τηλεφωνικές παραγγελίες

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΥ-ΠΑΡ: 9.00-17.00
ΣΑΒ: 9.00-15.00